Nou lapsus de Rajoy: «Les eleccions a la República de Catalunya»

25 enero 2018 08:10 | Actualizado a 25 enero 2018 08:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president del Govern Central, Mariano Rajoy, va patir ahir un nou lapsus, quan durant una entrevista a Onda Cero es va referir «a les darreres eleccions a la República a Catalunya» quan volia comentar els comicis del passat 21 de desembre. Aquest reconeixement implícit del cap de l’executiu central cap a la declaració d’independència del passat 27 d’octubre es va convertir en el missatge viral del dia a les xarxes socials. 
D’altra banda, Rajoy va assegurar que «farà tot el possible» perquè es compleixi la llei a Espanya, de manera que Carles Puigdemont no sigui investit president de la Generalitat. En aquest punt, va confirmar que estan preparats per recórrer davant el Tribunal Constitucional quan es produeixi una decisió de la Mesa del Parlament perquè han de «respectar sempre els procediments i les formes». 

«El Govern d’Espanya farà tot el possible perquè es compleixi la llei, aquesta és la nostra obligació. I la compliré, com quan vaig engegar el 155», ha recalcat Rajoy en ser preguntat per si el Govern central no es resigna a evitar la segona  investidura de Puigdemont com a President. 

Comentarios
Multimedia Diari