PDeCAT i ERC pressionen a Colau perquè trenqui amb el PSC

Trias i Bosch alerten que a l'executiu de Barcelona hi ha algú que "forma part del nucli dur de l'estratègia de repressió contra Catalunya"

24 octubre 2017 08:57 | Actualizado a 24 octubre 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els presidents del Grup Demòcrata i d'ERC, Xavier Trias i Alfred Bosch, han escrit un article conjunt que es publica aquest dimarts a 'La Vanguardia' on ofereixen a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, un "acord de país" a l'Ajuntament per tal que trenqui amb el PSC. Precisament, BComú inicia avui un període de reflexió sobre aquest acord després de l'anunci de l'aplicació del 155 amb el suport dels socialistes.

Alhora, el segon tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, ha criticat durament el 155 que ha plantejat Mariano Rajoy. Malgrat tot, Trias i Bosch alerten que a l'executiu de Barcelona hi ha algú que "forma part del nucli dur de l'estratègia de repressió contra Catalunya" i proposen a l'alcaldessa que puguin parlar "de tot el que faci falta per defensar les institucions catalanes i la ciutat", d'acord amb l'esperit mostrat l'1-O, quan persones de tot tipus i origen, diuen, van defensar les escoles.

Proposen a l'alcaldessa que puguin parlar "de tot el que faci falta per defensar les institucions catalanes i la ciutat"

El Grup Demòcrata i ERC ja fa setmanes que reclamen a Colau que trenqui amb el PSC. Ja ho van fer tot just després de l'1 d'octubre. També reconeixen que les relacions dels seus grups amb Colau "no han estat sempre plàcides", però ara han fet un més enllà i argumenten que "en moments excepcionals també calen solucions excepcionals".

Comentarios
Multimedia Diari