Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Prohibeixen usar el nom "Pig demont" a l'empresa d'embotits

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques ha impedit a un empresari malagueny usar el nom

EFE

Whatsapp

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques ha impedit a un empresari malagueny usar el nom de "Pig demont" en un negoci de venda de productes d'Andalusia, principalment embotits, per la seva similitud amb el cognom de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. El Butlletí Oficial de la Propietat Industrial publica la resolució de l'Oficina, que suspèn l'ús del nom "Pig demont" arran de la impugnació presentada per Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

L'advocat de l'expresident de la Generalitat va impugnar el nom de l'empresa, que s'anuncia amb el logotip d'un porc la cara del qual s'assembla a la de Carles Puigdemont, en considerar que és "ofensiu" i que la marca no té permís per utilitzar-lo per les seves similituds fonètiques amb el cognom de l'expresident català.

En la seva resolució, l'Oficina de Patents suspèn l'ús del nom, en ser "contrari a la llei, a l'ordre públic i als bons costums, atès que el signe sol·licitat fa al·lusió de manera ofensiva a un expresident d'una comunitat autònoma, la qual cosa pot ferir la sensibilitat d'una part de la societat".

L'Oficina també subratlla que la prohibició de l'ús del nom "Pig Demont" obeeix a la seva similitud amb el de l'expresident de la Generalitat, "que per a la generalitat del públic identifica una persona diferent del sol·licitant, sense aportar la deguda autorització". L'empresari malagueny que usava la marca "Pig Demont" ha presentat al·legacions davant l'Oficina de Patents i Marques en contra la suspensió acordada, segons fonts jurídiques.

Temas

Comentarios

Lea También