Puigdemont, 'caçat' en una cafeteria de Brussel·les quan havia de declarar a l'Audiència Nacional

L'expresident estava acompanyat per una única persona, un home de cabell blanc que es troba d'esquena en la fotografia i la identitat del qual es desconeix

02 noviembre 2017 11:57 | Actualizado a 07 noviembre 2017 13:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha estat vist a primera hora en una cafeteria de Brussel·les, aliè a les citacions per declarar davant l'Audiència Nacional aquest mateix dijous per delictes de rebel·lió, sedició i malversació de cabals públics que han estat tramirades contra ell mateix i els exconsellers que van formar el seu govern. 

Cap a les 09:00 hores, hora a partir de la qual havien estat citats a declarar, Puigdemont es trobava a la cafeteria Karsmakers de Brussel·les, molt propera a la seu del Parlament Europeu, tal com ha quedat reflectit en una fotografia publicada per RNE. 

L'expresident estava acompanyat per una única persona, un home de cabell blanc que es troba d'esquena en la fotografia i la identitat del qual es desconeix. 

Cap dels quatre exconsellers que continuen a Brussel·les juntament amb Puigdemont es trobaven a l'establiment en el qual ha estat vist l'expresident, d'acord aamb el relatat de RNE. 

Fonts de l'entorn del Govern revocat havien confirmat a primera hora d'aquest dijous que Puigdemont continuava a la capital belga, malgrat que no havia estat vist des de la tarda d'aquest dimarts. 

Juntament amb ell es troben l'exconseller de Salut Antoni Comín, l'exconseller de Cultura Lluís Puig, l'exconsellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Meritxell Serret i l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí.  

Comentarios
Multimedia Diari