Puigdemont exigeix “l’alliberament immediat” dels presos independentistes

L’expresident difon un vídeo on reclama també que acabi “l’abús de la justícia” i demana els independentistes “no defallir”

12 julio 2018 18:44 | Actualizado a 12 julio 2018 18:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 L’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha gravat i difós un vídeo aquest dijous al vespre on exigeix “l’alliberament immediat” dels presos independentistes. És la seva reacció a la decisió de la justícia alemanya de permetre només la seva extradició a Espanya per un presumpte delicte de malversació, descartant així fer-ho pel de sedició o pel de rebel·lió. Visiblement content per la notícia, Puigdemont es pregunta que si diferents jutjats europeus “no veuen rebel·lió per enlloc, per què caram la justícia espanyola continua tenint gent a la presó” per aquest mateix suposat delicte.

Al vídeo, el líder de JxCat reclama també que acabi “l’abús de la justícia” que assegura que el sobiranisme pateix a l’Estat espanyol i demana els independentistes “no defallir” per a aconseguir “l’alliberament dels presos, el retorn dels exiliats i la llibertat de Catalunya”.

Comentarios
Multimedia Diari