Puigdemont no anirà a declarar davant l'Audiència Nacional

Ho ha avançat el seu advocat, Paul Bekaert, a la televisió holandesa NOS

01 noviembre 2017 09:20 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president Carles Puigdemont, destituït pel govern espanyol, no anirà a declarar davant de l'Audiència Nacional. La fiscalia general de l'estat l'acusa, igual que els consellers del Govern i part de la Mesa del Parlament, dels delictes de rebel·lió, sedició, i malversació de fons públics. L'advocat belga de Puigdemont, Paul Bekaert, ho ha avançat a la televisió holandesa NOS. L'advocat també assegura que impugnarà qualsevol petició d'extradició que presenti el govern espanyol. Puigdemont es troba a Brussel·les amb part del seu Govern. Aquesta matinada, els consellers destituïts Joaquim Forn i Dolors Bassa han arribat a l'aeroport del Barcelona procedents de la capital belga.

Segons fonts del Govern destituït, fins a les 9 hores d'aquest dimecres, només el conseller Josep Rull ha rebut la citació judicial. El conseller de Territori i Sostenibilitat cessat pel govern espanyol ha anunciat aquest dimarts a la nit a través del seu compte a la xarxa social Twitter que ha rebut la citació per comparèixer el dijous 2 de novembre a les 9 del matí davant l'Audiència Nacional. 

"Ara mateix, a les 22.44 h, han vingut a casa a notificar-me la citació davant l'Audiencia Nacional per a dijous 2 a les 9.00 h. Estat de Dret...", ha piulat Rull.

Comentarios
Multimedia Diari