Puigdemont participarà dilluns en una conferència a la Universitat de Copenhagen

El president debatrà sobre la situació política a Catalunya amb dos experts del Departament de Ciències Polítiques

19 enero 2018 12:12 | Actualizado a 24 enero 2018 13:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president Carles Puigdemont viatjarà dilluns a Dinamarca per participar en un debat sobre la situació política de Catalunya.

Puigdemont parlarà sobre la "situació política actual a Catalunya i els reptes de Catalunya en el context europeu", segons ha anunciat la Universitat de Dinamarca a la seva pàgina web.

El debat, que organitza el Departament de Ciències Polítiques de la universitat danesa, comptarà també amb la participació de dos experts, Marlene Wind i Christian F. Rosboll, i serà moderat pel catedràtic i cap del departament, Mikkel Vedby Rasmussen.

L'acte, titulat 'Catalunya i Europa en una cruïlla per la democràcia. Debat amb Carles Puigdemont', començarà a les 14h i s'allargarà dues hores. A més, serà retransmès per streaming i per l'agència de notícies danesa.

Amb la seva participació en aquest acte, Puigdemont sortirà de Bèlgica per primera vegada des que hi va arribar. El president i líder de JxCat té llibertat de moviments per la Unió Europea, ja que l'Estat espanyol va retirar l'ordre europea de detenció contra ell.

Comentarios
Multimedia Diari