Puigdemont passeja amb seva dona per Girona entre mostres de suport de veïns 

Puigdemont ha caminat des d'un restaurant de la plaça del Vi fins a la plaça Independència

28 octubre 2017 15:31 | Actualizado a 01 noviembre 2017 19:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Carles Puigdemont es passeja aquesta tarda pel centre de Girona acompanyat de la seva dona, Marcela Topor, entre mostres de suport de molts veïns, després d'haver dinat en un restaurant de la plaça del Vi i després d'haver gravat avui una "declaració institucional" que ha emès TV3.

Puigdemont ha caminat des d'aquest establiment fins a la plaça Independència, on s'ha pres un cafè i ha saludat tots els qui li han mostrat el seu suport pel seu posicionament en tot el procés independentista.

Segons fonts pròximes al cessat president, el seu objectiu és mostrar una imatge de "normalitat", pel que passarà el dia "en família" amb motiu de la celebració a Girona de les festes patronals de Sant Narcís.

L'alè dels veïns ha tingut lloc també abans de la gravació de la "declaració institucional" a la delegació de la Generalitat a Girona

Nombrosos veïns de la capital gironina, on Carles Puigdemont ocupava l'alcaldia fins que va accedir a la presidència de la Generalitat de Catalunya, s'han volgut fotografiar amb ell i han pujat imatges a les xarxes socials.

La coincidència de la data amb la celebració de Sant Narcís fa que els carrers estiguin especialment freqüentats per persones que han aclamat reiteradament Puigdemont en el seu recorregut des de la plaça del Vi fins a la de la Independència.

L'alè dels veïns ha tingut lloc també abans de la gravació de la "declaració institucional" a la delegació de la Generalitat a Girona i a la seva sortida camí del restaurant en el qual ha dinat davant la seu de l'ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari