Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Puigdemont publicarà al setembre el llibre 'La crisi catalana, una oportunitat per a Europa'

Serà un recull de converses amb Olivier Mouton, periodista polític del setmanari belga 'Le Vif/L'Express'

Diari de Tarragona

Whatsapp
Portada del llibre que ha compartit Carles Puigdemont a Twitter.

Portada del llibre que ha compartit Carles Puigdemont a Twitter.

Carles Puigdemont publicarà el pròxim mes de setembre el llibre 'La crisi catalana, una oportunitat per a Europa' (Edicions Lannoo).

Segons ha avançat el setmanari belga 'Le Vif/L'Express', i ha dit després el mateix Puigdemont a Twitter, el llibre es basa en converses amb el periodista polític Olivier Mouton, que treballa en aquest mitjà.

Mouton també és autor, entre altres, de biografies com la del primer ministre de Bèlgica, Charles Michel. La publicació de l'obra es farà en francès, en neerlandès i en anglès. Segons recull 'Le Vif/L'Express', el llibre no pretén ser una "súplica" per a Catalunya sinó més aviat aportar "llum" als lectors sobre el cas català.

El mitjà també apunta que segons Puigdemont el cas de Catalunya ha de constituir "un símbol d'una democràcia que ha de reinventar-se a escala europea".

Comentarios

Lea También