Quatre detinguts i cinc ferits en la protesta antifeixista contra VOX a Barcelona

Els agents, que havien desplegat un fort dispositiu policial per blindar l'Avinguda Maria Cristina, on se celebrava una concentració de la ultradreta de Vox, han carregat per dispersar els manifestants, i han fet les detencions després que un grup tirés pedres, ous i pintura contra el cordó policial

30 marzo 2019 13:07 | Actualizado a 30 marzo 2019 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut almenys tres persones durant la manifestació antifeixista a Barcelona i la Guàrdia Urbana un quart manifestant, segons han confirmat fonts policials. Per la seva banda, els serveis d'emergència han atès cinc persones ferides lleus durant els aldarulls, entre ells un agent dels Mossos. Quatre dels ferits han estat atesos al mateix lloc dels fets, mentre que el cinquè, que hauria estat víctima d'una agressió, ha estat traslladat a l'Hospital Clínic, en estat menys greu.

Vídeos. Tres Detenidos por los altercados contra el acto de Vox en Barcelona

Los Mossos d'Esquadra han detenido este sábado a tres personas por la supuesta agresión a otro ciudadano, durante los altercados en las cercanías del acto de Vox en Barcelona, en la movilización organizada en contra de ese acto, ha informado la policía catalana a Europa Press.

Els agents, que havien desplegat un fort dispositiu policial per blindar l'Avinguda Maria Cristina, on se celebrava una concentració de la ultradreta de Vox, han carregat per dispersar els manifestants, i han fet les detencions després que un grup tirés pedres, ous i pintura contra el cordó policial.

Durant les protestes, també s'han format barricades i s'han cremat contenidors.

Comentarios
Multimedia Diari