Quim Torra regala a Pedro Sánchez un licor de ratafia i dos llibres sobre Catalunya

El licor de ratafia està elaborat a partir de la maceració de diversos fruits, es troba a diverses zones del Mediterrani i a Catalunya compta amb indicació geogràfica protegida des del 1989

09 julio 2018 10:42 | Actualizado a 09 julio 2018 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha obsequiat avui el cap del Govern, Pedro Sánchez, amb una ampolla de licor de ratafia i dos llibres sobre Catalunya, un d'ells de mapes i un altre sobre la Val d'Aran.

Sánchez ha rebut Torra al Palau de la Moncloa per mantenir la seva primera reunió i, abans d'iniciar-la, el president de la Generalitat li ha fet aquests regals.

El licor de ratafia està elaborat a partir de la maceració de diversos fruits, es troba a diverses zones del Mediterrani i a Catalunya compta amb indicació geogràfica protegida des del 1989.

Dels dos llibres que també li ha regalat, un d'ells, "Imago Catalonia", és un compendi de mapes de Catalunya des de l'Edat Mitjana.

El segon exemplar "Aran, un país", de Francesc Tur i Jèp de Montoya, recull un centenar de fotografies de la Val d'Aran. 

Comentarios
Multimedia Diari