Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rovira: "Esperem que avui la democràcia tornaI a guanyar, com l'1-O"

Rovira: "Esperem que avui la democràcia pugui tornar a guanyar, com va guanyar l'1-O"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment en què Marta Rovira diposita el vot a l'urna al col·legi electoral de l'Associació-Casal Mossèn Guiteras de Vic. 21 de desembre de 2017

Moment en què Marta Rovira diposita el vot a l'urna al col·legi electoral de l'Associació-Casal Mossèn Guiteras de Vic. 21 de desembre de 2017

La número dos per Barcelona de la candidatura d'ERC, Marta Rovira, ha dit que confia que aquest 21-D "pugui tornar a guanyar la democràcia, igual com va guanyar l'1-O, amb una participació molt elevada". Rovira, que ha votat a l'Associació-Casal Mossèn Guiteras del barri de La Calla de Vic, ha volgut tenir present la gent que aquest dijous "no ha pogut exercir els seus drets democràtics".

"Ho fem amb esperança, il·lusió i, avui més que mai, ho fem per l'Oriol Junqueras que és qui s'ha vist més privat d'aquests drets democràtics". Davant d'aquesta situació, la número dos d'ERC ha dit que confia que "la democràcia s'imposi". Rovira ha anat a votar acompanyada pel seu marit i la seva filla i ha rebut forts aplaudiments quan ha arribat al col·legi electoral.

Temas

Comentarios

Lea También