The Rolling Stones actuen a Barcelona en el seu únic concert a Espanya

La banda de les seves Satàniques Majestats va detallar a la seva pàgina web que la de la capital catalana és la sisena parada de la gira

26 septiembre 2017 16:39 | Actualizado a 26 septiembre 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La banda britànica The Rolling Stones actuarà aquest dimecres en l'Estadi Olímpic de Barcelona en el qual serà el seu únic concert a Espanya dins de la gira europea 'Stones - No Filter', en què inclou dues cançons sorpresa en el repertori. 

La banda de les seves Satàniques Majestats va detallar a la seva pàgina web que la de la capital catalana és la sisena parada de la gira, després d'actuar a Hamburg, Munich (Alemanya), Spielberg (Àustria), Zürich (Suïssa) i Lucca (Itàlia). 

Una de les característiques del concert protagonitzat pels incombustibles és que les entrades són nominals i cada comprador ha pogut adquirir un màxim de vuit, que han de figurar a nom d'un dels assistents al concert, amb un preu que oscil·larà entre els 86 i els 290 euros, despeses de distribució no inclosos. 

Les entrades són nominals i cada comprador ha pogut adquirir un màxim de vuit

Els de Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood han tornat a la carretera amb un repertori ple de clàssics com 'Gimme Shelter', 'Paint It, Black', 'Jumpin' Jack Flaix', 'Tumbling Dice' o 'Brown Sugar'. 

La gira recalarà en 12 ciutats i farà doblet a París, on actuarà el 19 i 22 d'octubre en els dos últims concerts del tour. 

En els últims dotze mesos, els Rolling Stones han editat l'àlbum 'Blue & Lonesome', una tornada a les seves arrels del blues, que s'ha situat en els primers llocs de les llistes de vendes de quinze països.

DOCUMENTAL 

També han produït un documental titulat 'Olé Olé Olé!', que ha dirigit Paul Dudgale i que relata un viatge per Sud-amèrica. 

Aquest dilluns Ronnie Wood va sorprendre amb la presentació en el Museu Picasso de Barcelona d'un llibre en què recopila l'obra pictòrica del guitarrista, que va ser apadrinat pel director de la pinacoteca, Emmanuelle Guigon.  

Comentarios
Multimedia Diari