Torra defensa Catalunya com a terra d'acollida: 'La democràcia sempre doblega el terror i la barbàrie'

El president de la Generalitat ha tingut un record per Forn i Trapero, així com també pels cossos de seguretat i emergències

17 agosto 2018 07:59 | Actualizado a 17 agosto 2018 08:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat Catalunya com a "terra d'acollida" i ha deixat clar que "la democràcia sempre doblega el terror i la barbàrie es produeixi on es produeixi".

En una declaració institucional a la Galeria Gòtica del Palau amb motiu del primer aniversari dels atemptats terroristes a la capital catalana i a Cambrils, Torra, que ha estat acompanyat per tot el Govern, ha apuntat que "davant d'aquells que fan ús de al violència, bastim un país de gent de pau i d'acollida, una societat íntegra i valenta disposada a combatre la barbàrie i la intolerància".

"El món sempre trobarà Catalunya en la lluita per la defensa de al democràcia i els valors de la pau i llibertat", ha reblat. A més, Torra també ha fet un reconeixement als professionals de la seguretat, la sanitat i les emergències i, en especial, a Josep Lluís Trapero i l'exconseller Joaquim Forn, que ha lamentat que avui està "injustament empresonat".

Comentarios
Multimedia Diari