Trapero defensa que el cordó policial que van oferir a la secretària per sortir d'Economia era 'segur'

L'exacap dels Mossos relata que el desmunten perquè la comitiva no ha acabat la feina i que ofereixen després la sortida pel Coliseum com a "alternativa" i per "estalviar temps"

14 marzo 2019 10:56 | Actualizado a 14 marzo 2019 10:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'excap dels Mossos, el major Josep Lluís Trapero, ha defensat al Tribunal Suprem que el cordó policial que van muntar el 20-S a la nit per facilitar la sortida de la secretària judicial era "segur". Ha recordat que estava format per agents antidisturbis, amb un altre cordó de voluntaris que impedien el contacte directe entre manifestants i policies i amb una vintena d'agents de paisà que també acompanyarien la comitiva dins de la "càpsula".

Ha relatat que el van desmuntar perquè des de la comitiva els informaven que tenien problemes tècnics per clonar ordinadors i que podia "durar hores". Per això, ordenen retirar el cordó. Després, Trapero ha dit que van oferir "l'alternativa" pel teatre Coliseum per "estalviar temps" i no haver de tornar a muntar el passadís de la Brimo.

També ha explicat que "s'implica personalment" en el dispositiu després de trucades del president del TSJC, Jesús María Barrientos, "preocupat" per les imatges que veia.

Comentarios
Multimedia Diari