Tripleta de castells de nou a Lleida sense el 4de8 dels amfitrions

La Colla Vella, Colla Joves i Capgrossos van assolir els reptes mentre que Lleida no va poder amb el carro gros

30 septiembre 2019 13:00 | Actualizado a 30 septiembre 2019 15:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La plaça de la Paeria de Lleida va tornar a ser protagonista d’una bona diada castellera.

Colla Vella, Colla Joves, Capgrossos i els amfitrions es van trobar envoltats de gran expectació per portar els seus programes.

Preludi de la Misericòrdia

La Colla Vella Xiquets de Valls va venir a Lleida amb la intenció de fer el preludi per al Mercadal i el que serà un octubre de pujada.

El 3de9 amb folre va ser el primer per a la formació rosada, una prova clara de castell de deu que el voldran estrenar la setmana vinent a la diada del Mercadal de Reus.

A la segona ronda, els del Portal Nou van portar el 4de8 amb el pilar. L’estructura del quatre va poder carregar-se sense cap dificultat. Un cop desvestit el pilar, a la sortida de l’enxaneta, el quart va marxar enrere i va quedar en carregat.

El 5de8 va ser l’últim castell de la Colla Vella amb la mirada posada per pujar-lo sobre el folre properament.

En ronda de pilars, van descarregar el pilar de 6 sense cap dificultat i deixant l’anterior en anècdota.

La Joves traça el final de tram

La Colla Joves Xiquets de Valls va ser l’encarregada d’obrir la diada de la festa major de Lleida.

El 3de9 amb folre va ser el castell de sortida per als de la camisa vermella que no van tenir cap problema per carregar-lo. A la sortida de les sisenes, quan la canalla ja era fora, es va acabar enfonsant.

A la segona ronda, els d’en Gassó van optar pel 2de8 amb folre que el van poder assolir sense gaires dificultats i mostrant el seu gran domini sobre aquesta estructura.

El 4de8 amb el pilar va ser el castell de cloenda dels de la camisa vermella que no els va donar cap problema, completant el tercer de la temporada. Aquest castell el podríem veure sobre el folre cap a finals de temporada.

El gran mestratge que tenen sobre el pilar es va confirmar descarregant novament el pilar de 7 amb folre amb gran solvència.

Capgrossos porten el 3de9f

Els Capgrossos de Mataró van repetir la mateixa diada que van fer per les Santes de Mataró, mostrant la seva millor versió d’aquesta temporada.

El castell de sortida va ser un treballat 5de8 que els va permetre guanyar confiança per afrontar el gran repte de la jornada.

El castell de nou arribava en segona ronda en forma de tres que no els va suposar cap complicació assolir-lo.

Van completar la diada amb el 2de8 amb folre, castell que li tenen la mida molt ben presa acompanyat del pilar de sis.

Lleida, lluny el 4de8

Els amfitrions van completar el 2de7, 7de7 i el 5de7 sense assolir el 4de8, lluny de carregar-se, per la indecisió de la canalla.

Comentarios
Multimedia Diari