Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un grup de manifestants increpa Pablo Iglesias a l'estació de Sants

El líder de Podem respon que qualsevol polític ha d'assumir que l'increpin i assegura que seguirà "demanant diàleg"

 

ACN

Whatsapp
Vista de la manifestació convocada per Societat Civil Catalana avui a Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya. FOTO: EFE

Vista de la manifestació convocada per Societat Civil Catalana avui a Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya. FOTO: EFE

Un grup de persones que havien d'assistir a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana han increpat aquest matí el líder de Podem, Pablo Iglesias, a l'estació de Sants. Iglesias estava al control de seguretat per agafar un tren de tornada quan els manifestants, que acabaven d'arribar a Barcelona amb AVE per participar a la manifestació, l'han identificat i l'han començat a escridassar amb crits de "fora, fora" enmig de nombroses banderes espanyoles. Iglesias va arribar aquest dissabte a Barcelona per participar en un programa de TV3.

El líder de Podem ha reaccionat a l'escridassada a través de la xarxa: "Qualsevol polític ha d'assumir que l'increpin. Avui m'ha tocat a mi. Mentre no hi hagi violència, cap queixa, seguirem demanant diàleg".

Temas

Comentarios

Lea También