Un jove denuncia una altra brutal agressió homòfoba a Sants dissabte passat

Va rebre diversos cops de puny i insults prop de la font de Montjuïc

19 mayo 2017 16:02 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un jove ha denunciat que va patir una agressió homòfoba dissabte passat prop de la font de Montjuïc, el que suposaria el segon cas d’aquest tipus aquest cap de setmana després que una parella gai fos colpejada quan s’acabava de fer un petó davant d’una discoteca de Berga. Segons ha relatat el mateix en el seu blog, la víctima es trobava amb un grup de persones en un lloc del districte de Sants que no ha volgut revelar i se’ls podia identificar com a homosexuals. Tot seguit, un home se li va acostar cridant-li “maricons de merda” mentre quatre homes escapaven. El presumpte agressor, el va arraconar i li va donar un cop de puny a la mandíbula, un altre a la cella, tres més a la boca i altres de “menys importància” mentre el seguia insultant.

Després de l’agressió, la víctima comenta com es va dirigir a la Plaça Espanya per agafar el Bus Nit i refugiar-se en un lloc més segur, ja que no disposava de bateria al mòbil i no podia alertar ningú. “Quan vaig estar més tranquil vaig poder anar a l’hospital a fer-me les cures ja que sagnava constantment i era impossible aturar l’hemorràgia sense material hospitalari. Em van fer les cures pertinents i un informe per si volia denunciar”, ha indicat.

El jove, que ha demanat que no es tergiversi el seu cas i ha denunciat que l’homofòbia es troba present en molts àmbits de la societat, ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials després que fes públic el seu cas.

Aquest diumenge a la matinada, una parella homosexual també va ser agredida a Berga després que es fessin un petó davant d’una discoteca del municipi. Els fets es van produir a les quatre de la matinada al carrer Maixerí quan un desconegut els va increpar i agredir. Les víctimes van denunciar els fets als Mossos d’Esquadra a primera hora i els agents ja han identificat un dels presumptes agressors, que s’espera que declari a la comissaria al llarg de la jornada.

Aquest cas també va despertar aquest diumenge nombroses mostres de suport, entre elles les del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós.

 

Comentarios
Multimedia Diari