Una quarantena de carreteres tallades i una desena més d'afectades en les primeres hores de la vaga general

A la província de Tarragona hi ha afectacions a l'A-27 per una marxa lenta a Constantí en sentit Lleida; a l'AP-2 a la Bisbal del Penedès, on hi ha retencions en sentit nord (Lleida); a l'AP-7, tallada a l'Ampolla en sentit nord i retecions al Vendrell també en sentit nord; l'N-420, que està tallada a Bot; i l'N-340, tallada a Alcanar i Amposta

08 noviembre 2017 08:25 | Actualizado a 08 noviembre 2017 09:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diversos manifestants tallen aquest dimecres al matí un total de 37 carreteres amb motiu de la vaga general, entre les quals es troben les principals vies d'accés a Barcelona. Les interrupcions del servei han començat des de primera hora i afecten la mobilitat dels conductors en plena hora punta. Així, segons el Servei Català de Trànsit, l'A-2 es troba tallada a Abrera (excepte un carril), Sant Joan Despí en sentit Barcelona, la Ronda de Dalt i Litoral, la B-23 a Molins de Rei i Sant Just Desvern d'entrada a Barcelona, l'AP-7 all Vendrell, en sentit nord, i a Santa Perpètua de Mogoda i la C-16 a Sant Cugat del Vallès, cap a la capital catalana. A més, dues vies més es troben tallades per la presència d'obstacles a la via – la C-12 a Menàrguens i la C-14 a Ponts- i en almenys set més hi ha retencions, tot i que el trànsit no es troba interromput.

Altres vies tallades són l'A-2 als seus trams d'Òdena i Castellnou de Seana, a la B-140 a Mollet del Vallès, la C-12 a Balaguer, la C-16 Sallent, la C-16 St. Cugat del Vallès, en sentit Barcelona; la C-25 (l'Eix Transversal) a Vic, Artés i Manresa; la C-32 a Vilassar de Dalt; la C-37 a Castellfollit del Boix i a Manresa; la C-59 a Moià, l'N-145 a la Seu d'Urgell; l'N-230 a Vilaller; l'N-420 a Bot i l'N-II a Vilassar de Mar i a Vilamalla i l'N-II a Figueres.

A més, una marxa lenta de vehicles afecta la C-58 a Vacarisses i es registres retencions a l'AP-7 a Vilafant, la C-17 a Parets del Vallès en sentit Barcelona; la C-31 a l'Hospitalet de Llobregat en sentit Barcelona, la C-32 a Sant Boi de Llobregat, també cap a la capital catalana, i a Cornellà de Llobregat i Castelldefels en sentit sud i a la C-58 Ripollet (sentit nord) i a BCN (sentit sud).

Comentarios
Multimedia Diari