Uns encaputxats despengen estelades i amenacen amb un ganivet de grans dimensions dos veïns

L'Ajuntament de Verges, on han tingut lloc els fets, presentarà denúncia davant dels Mossos per amenaces i desordres públics

01 agosto 2018 12:05 | Actualizado a 01 agosto 2018 12:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un grup d'encaputxats ha despenjat aquesta matinada diverses estelades de Verges (Baix Empordà) i ha amenaçat dos veïns del municipi amb un ganivet de grans dimensions.

La regidora d'Atenció a les Persones i de Joventut, Sussagna Ribas, ha explicat que els fets van tenir lloc pels volts de les dotze de la nit quan sis o set persones tapades amb bufs i passamuntanyes van començar a arrencar banderes del carrer Girona i de davant del Mas Pi.

Aleshores un grup de veïns alertats per un testimoni s'hi van dirigir i van demanar-los que paressin. Ribas ha admès que es van produir moments de tensió i que un dels implicats va treure l'arma i la va posar a la panxa de dues persones.

Segons ha explicat, l'home va aconseguir fugir juntament amb un altre dels integrats del grup però els veïns van aconseguir treure-li el ganivet, que ja han entregat a la policia. Quan els Mossos hi van arribar, van identificar els implicats en l'incident. Ribas assegura que es tracta dels mateixos que fa uns dies van protagonitzar un incident similar a la Bisbal d'Empordà. Per tot plegat, presentaran davant dels Mossos una denúncia per amenaces i desordres públics.

Comentarios
Multimedia Diari