Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vall d’Hebron lidera un projecte europeu per millorar l'accés a la sanitat dels immigrants

MyHealth vol donar resposta a la falta d'accés a la salut dels més vulnerables, i se centrarà en dones i menors no acompanyats

EFE

Whatsapp
La coordinadora del projecte MyHealth, Núria Serre, amb els doctors especialistes Israel Molina, Francisco Collazos i Jordi Gómez enfront de l'hospital Vall d'Hebron. Foto: ACN

La coordinadora del projecte MyHealth, Núria Serre, amb els doctors especialistes Israel Molina, Francisco Collazos i Jordi Gómez enfront de l'hospital Vall d'Hebron. Foto: ACN

Diversos serveis de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona coordinaran un nou projecte europeu, MyHealth, l'objectiu del qual és millorar l'accés als sistemes de salut dels immigrants i que comptarà amb el suport d'una xarxa multidisciplinària formada per onze socis de set països de la UE.

Aquest projecte, que es va posar en marxa el mes d'abril passat i té una durada de tres anys, compta amb un pressupost d'1,5 milions d'euros finançats per la Comissió Europea, dins del Programa de Salut de l'agència europea CHAFEA.

La coordinadora de MyHealth, Núria Serre, metge responsable de la línia d'investigació en Salut i Immigració de l'Institut Català de la Salut, ha presentat avui en roda de premsa a Barcelona les principals línies d'actuació del mateix, amb els metges especialistes Israel Molina, Francisco Collazos i Jordi Gómez, que abordaran altres aspectes.

El primer pas de MyHealth serà crear un mapa dels actors clau en salut i immigració dins dels set països del consorci europeu, i després analitzar les eines tecnològiques existents per donar cobertura a la població immigrant, així com les iniciatives i projectes que ja existeixen. 

Temas

  • salud

Comentarios

Lea También