Veten el nou espot del Carnet Jove perquè apareix una senyera

La Generalitat acusa Autocontrol de fer política amb el "tic de la prohibició"  
 

20 junio 2017 16:47 | Actualizado a 20 junio 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'organisme Autocontrol, entitat estatal que controla la publicitat abans que s'emeti, ha vetat el nou espot del Carnet Jove, que promou la Secretaria de Joventut de la Generalitat, perquè en una seqüència apareix una senyera i veu "connotacions polítiques", han informat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Assumptes Socials, Treball i Famílies de la Generalitat. 

"Donat el context social actual en el qual ens trobem, la difusió de l'anunci objecte d'anàlisi podria ser entès per part del públic com un missatge de contingut polític, en particular per la reproducció de les imatges del jove desplegant la senyera en el cim d'una muntanya i cridant amb orgull i alegria, acompanyades de la locució", diu l'informe citat pel departament de Dolors Bassa.

Donat el context social actual en el qual ens trobem, la difusió de l'anunci objecte d'anàlisi podria ser entès per part del públic com un missatge de contingut polític

La Generalitat ha acusat Autocontrol, acreditat pel Banc d'Espanya per poder avalar la comunicació comercial, de fer política perquè en veure "qualsevol cosa catalana, en aquest cas una senyera, els surt el tic de la prohibició".

 

CANVI CONSTANT DELS JOVES 

La Secretaria de Joventut de la Generalitat no comparteix la decisió de vetar part de la seqüència d'un anunci, que va ser ideat per posar en valor la nova imatge del Carnet Jove, associant-ho a la voluntat de canvi constant dels joves. 

"Lamentem profundament que aquesta decisió que boicoteja un anunci encarat a transmetre els valors del Carnet Jove i de la nova generació del carnet després dels 30 anys", ha deplorat la Conselleria. 

Davant la petició de canviar l'anunci, algunes veus en off i algunes imatges, la Secretaria ha considerat que no era de rebut, i ha considerat que l'anunci no s'ha de canviar perquè respon a allò que vol transmetre i que són "nous temps". 

Comentarios
Multimedia Diari