Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vídeo. Arran penja una pancarta als peus de la Moreneta per denunciar els abusos sexuals a l'església catòlica

Al cartell s'hi pot llegir: "Que us perdoni el vostre Déu. L'església és abús, masclisme i règim"

ACN

Whatsapp
FOTO: @Arran_jovent

FOTO: @Arran_jovent

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran ha penjat una pancarta als peus de la Mare de Déu de Montserrat per denunciar "l'allau de casos d'abusos sexuals a l'església catòlica".

Al cartell s'hi poden veure les cares de l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, el bisbe de Girona, Francesc Pardo i l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol i s'hi pot llegir: "Que us perdoni el vostre Déu. L'església és abús, masclisme i règim".

Arran ha penjat un vídeo a les xarxes socials on es veu com es penja la pancarta al cor de l'Abadia de Montserrat i explica que amb aquesta acció vol "assenyalar els culpables dels abusos sexuals a l'Església".

A través d'un comunicat difós aquest diumenge, l'organització juvenil de l'esquerra independentista ha denunciat "els abusos sexuals (pedòfila) i el posterior encobriment; el paper de l'Església com a pilar fonamental del sistema patriarcal, amb discursos misògins i masclistes; i a l'església catòlica com una carta imprescindible per l'engranatge del Règim del 78 i la perpetuació d'aquest".

Temas

Comentarios