Primera ronda: La Colla Vella de Valls carrega el 4d10fm al Concurs de Castells

Els Verds segueixen líders al concurs descarregant un 3d10fm. Mai s'havia descarregat un castell de 10 pisos al Concurs

19 mayo 2017 17:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha carregat el 4de10 amb folre i manilles, tot i que s'han quedat a pocs segons abans de poder-lo descarregar. El colós rosat ha estat executat amb molt bona mida, però quan tot just sortien sisens les manilles han acabat cedint. 

Per la seva banda, Els Castellers de Vilafranca han començat pitjant l'accelerador i a la primera ronda d'aquest Concurs de Castells han descarregat el 3de10 amb folre i manilles. Els vilafranquins han demostrat tenir un domini absolut sobre el colós, executant-lo a la perfecció. Gràcies a aquest castell, els Verds lideren amb 235 punts de marge sobre la Vella. 

Les altres dues estructures de Gamma Extra que fins ara s'han vist aquesta matinal castellera han anat a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Vermells i liles han descarregat el 5de9 amb folre a aquesta primera ronda. 

Els Xiquets de Tarragona s'han tret l'espina de santa tecla descarregant el 3de9 amb folre. 

Bon inici també per a les altres colles de la demarcació de Tarragona, ja que els Xiquets de Reus han descarregat el 5de8 i els Nens del Vendrell han completat amb èxit el 4de8a

Seguirem informant.



Comentarios
Multimedia Diari