Mor un motorista de 58 anys a Camarles

L'accident es va produir ahir al migdia. L'home va arribar en helicòpter del SEM a l'Hospital Joan XXIII on va morir hores després.

15 diciembre 2017 16:36 | Actualizado a 15 diciembre 2017 16:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un veí de Camarles de 58 anys ha mort a l'hospital Joan XXIII de Tarragona al no superar les ferides greus que va patir ahir en un accident de trànsit minuts després del migdia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre viari mortal es va produir al punt quilomètric 0,5 de la TV-3409 al terme municipal de Camarles (Baix Ebre). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 12.13 h. al igual que SEM, que va enviar dotacions terrestres i posteriorment l'helicòpter.

L'accident va ser una topada frontal entre un cotxe i una moto. Les causes de l'accident mortal encara s’estan investigant. A conseqüència del xoc, el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes va resultar crític i va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII on va morir ahir dijous a la nit.

Es tracta d’E.S.T., un home de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí de Camarles. El conductor del turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, es van activar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Camarles, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Comentarios
Multimedia Diari