El Casal Municipal de la Gent Gran lliura els premis del concurs de poesia i narrativa

És un dels actes organitzats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La programació continua aquest divendres per la tarda amb l´actuació del Grup Kadença i demà dissabte 22 amb un concert dels Trobadors de Lluna

19 mayo 2017 15:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha encetat aquest matí el programa d’actes de Sant Jordi amb el lliurament dels premis del XIXè concurs de poesia en català i castellà i el XVè concurs de narrativa en català i castellà. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Yolanda Quílez; el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies Eduard Pellicer, i el regidor d’Esports, Benestar social, Salut i Derets Cívics, Josep Maria Vallès. Els premis atorgats han estat els següents:

Poesia en Català

Primer premi

Títol de l’obra: “La barca està encorada”

Autor: Josep M. Barenys

Segon premi

Títol de l’obra: “La Perla”

Autora: Francisco Moreno 

Narrativa Català

Primer premi

Títol de l’obra: “El bou del Patufet”

Autora: Carmina Aragonès

Segon premi

Títol de l’obra: “El secret de la tieta Mari”

Autor: Francisca Moreno

Poesia en Castellà

Primer premi

Títol de l’obra “Distraída”

Autor: Susana Maquieira

Segon premi

Títol de l’obra “La Alhambra”

Josep M. Barenys

Narrativa en castellà

Primer premi

Títol de l’obra “El dragón y la perla”

Autora: Susana Maquieira

Segon premi

Títol de l’obra

“Para que sirve el rencor”

Francisca Moreno

Durant el matí també hi ha hagut una degustació de plats casolans i de rebosteria a càrrec dels alumnes del taller de cuina i begudes gentilesa de la Cafeteria del Casal; un taller gratuït per convertir llapis amb roses i una demostració de puntaires del taller de puntes del Casal.

La programació continua aquesta tarda amb l’actuació del Grup Kadença a la sala d’actes del Casal. El dissabte a les a les 12 hores hi haurà un concert a càrrec dels Trobadors de Lluna. A més, el diumenge, dia de Sant Jordi, a partir de les 9 hores, hi haurà venda de Roses contra l’Oblit a l’entrada del Casal a càrrec de la Fundació Amics de la Gent Gran.

Dies de Llibres 

En el marc del programa Dies de Llibres demà dissabte 22 d’abril a les 20 hores la Cripta de l’Ermita serà l’escenari de l’espectacle literari “Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany”, organitzat pel Campus Extens de la URV per homenatjar l’escriptora i celebrar els 25 anys de la universitat.

El dia 23 d’abril hi haurà el tradicional mercat de llibres i flors al port durant tot el dia. A més, a les 12 hores, la companyia Campi qui pugui, presentarà l’espectacle de teatre de carrer “Rats!”, basada en el conte del flautista d’Hamelí. També al port, a les 18 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils. 

El dia 26 d’abril, a les 20 hores, l’historiador Jordi Tous presentarà l’obra guanyadora de la 8a Beca de Recerca Vila de Cambrils: “La transició democràtica a Cambrils (1975-1983)” de Josep Bertran. 

El 28 d’abril, la il·lustradora Laia Ferraté i l’historiador Ignasi Martí parlaran de la petita història il·lustrada de Cambrils “El Quadern de l’Avi” amb els nens i nenes del Club de lectura infantil i juvenil de la Biblioteca de Cambrils en una sessió oberta a públic. 

Finalment, el dia 30 d’abril (18h) la companyia Sgratta oferirà l’obra de teatre “De què fan olors els pets?” al Casal Parroquial.

 

Comentarios
Multimedia Diari