Más de Costa

El Casal Municipal de la Gent Gran lliura els premis del concurs de poesia i narrativa

És un dels actes organitzats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La programació continua aquest divendres per la tarda amb l´actuació del Grup Kadença i demà dissabte 22 amb un concert dels Trobadors de Lluna

Redacció

Whatsapp
Foto dels guanyadors del certamen

Foto dels guanyadors del certamen

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha encetat aquest matí el programa d’actes de Sant Jordi amb el lliurament dels premis del XIXè concurs de poesia en català i castellà i el XVè concurs de narrativa en català i castellà. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Yolanda Quílez; el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies Eduard Pellicer, i el regidor d’Esports, Benestar social, Salut i Derets Cívics, Josep Maria Vallès. Els premis atorgats han estat els següents:

Poesia en Català

Primer premi

Títol de l’obra: “La barca està encorada”

Autor: Josep M. Barenys

Segon premi

Títol de l’obra: “La Perla”

Autora: Francisco Moreno 

Narrativa Català

Primer premi

Títol de l’obra: “El bou del Patufet”

Autora: Carmina Aragonès

Segon premi

Títol de l’obra: “El secret de la tieta Mari”

Autor: Francisca Moreno

Poesia en Castellà

Primer premi

Títol de l’obra “Distraída”

Autor: Susana Maquieira

Segon premi

Títol de l’obra “La Alhambra”

Josep M. Barenys

Narrativa en castellà

Primer premi

Títol de l’obra “El dragón y la perla”

Autora: Susana Maquieira

Segon premi

Títol de l’obra

“Para que sirve el rencor”

Francisca Moreno

Durant el matí també hi ha hagut una degustació de plats casolans i de rebosteria a càrrec dels alumnes del taller de cuina i begudes gentilesa de la Cafeteria del Casal; un taller gratuït per convertir llapis amb roses i una demostració de puntaires del taller de puntes del Casal.

La programació continua aquesta tarda amb l’actuació del Grup Kadença a la sala d’actes del Casal. El dissabte a les a les 12 hores hi haurà un concert a càrrec dels Trobadors de Lluna. A més, el diumenge, dia de Sant Jordi, a partir de les 9 hores, hi haurà venda de Roses contra l’Oblit a l’entrada del Casal a càrrec de la Fundació Amics de la Gent Gran.

Dies de Llibres 

En el marc del programa Dies de Llibres demà dissabte 22 d’abril a les 20 hores la Cripta de l’Ermita serà l’escenari de l’espectacle literari “Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany”, organitzat pel Campus Extens de la URV per homenatjar l’escriptora i celebrar els 25 anys de la universitat.

El dia 23 d’abril hi haurà el tradicional mercat de llibres i flors al port durant tot el dia. A més, a les 12 hores, la companyia Campi qui pugui, presentarà l’espectacle de teatre de carrer “Rats!”, basada en el conte del flautista d’Hamelí. També al port, a les 18 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils. 

El dia 26 d’abril, a les 20 hores, l’historiador Jordi Tous presentarà l’obra guanyadora de la 8a Beca de Recerca Vila de Cambrils: “La transició democràtica a Cambrils (1975-1983)” de Josep Bertran. 

El 28 d’abril, la il·lustradora Laia Ferraté i l’historiador Ignasi Martí parlaran de la petita història il·lustrada de Cambrils “El Quadern de l’Avi” amb els nens i nenes del Club de lectura infantil i juvenil de la Biblioteca de Cambrils en una sessió oberta a públic. 

Finalment, el dia 30 d’abril (18h) la companyia Sgratta oferirà l’obra de teatre “De què fan olors els pets?” al Casal Parroquial.

Temas

  • COSTA

Lea También