Roda de Berà inicia la campanya solidària “Posa’t la gorra!” al mercat setmanal

La gorra amb l’entrada a PortAventura encara es podrà adquirir, a un preu de 21 euros, a l’Hotel d’Entitats

03 mayo 2018 12:38 | Actualizado a 03 mayo 2018 14:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més l’Ajuntament de Roda de Berà està col·laborant amb la difusió i la venda de les gorres de la campanya solidària d’AFANOC “Posa’t la gorra!”.

Aquest matí,  treballadors de l’Hotel d’Entitats s’han desplaçat fins al mercat setmanal on, acompanyats per l’alcalde Pere Virgili, per les regidores Teresa Ferré i Cèlia Treserres i el regidor Manel González, han venut les gorres, dissenyades en aquesta ocasió per la marca Desigual.

Enguany, en la seva quinzena edició a Tarragona, la festa tindrà lloc el 12 de maig, a Port Aventura Park, amb una gran trobada en la qual el parc temàtic s’aboca especialment per fer gaudir d’una jornada on s’uneix la diversió amb la solidaritat i el compromís envers els infants i adolescents amb càncer.

La campanya està impulsada per l’Associació de Nens amb Càncer, AFANOC, i té l’objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i aconseguir els mitjans necessaris per pal·liar les carències en serveis i instal·lacions que es generen a partir del diagnòstic.

A més, altre dels objectius és el d'aconseguir més recursos per tal que els infants malalts puguin gaudir de la seva infància amb els mateixos drets i oportunitats que la resta d’infants.

Comentarios
Multimedia Diari