Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

1.400 alumnes participaran al teatre interescolar a Vila-seca

Entre avui i demà dimecres, tindran lloc a l’Auditori Josep Carreras les quatre sessions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu de l'Entorn de Vila-seca.

Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu de l'Entorn de Vila-seca.

Entre avui i demà dimecres, tindran lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca les quatre sessions de teatre interescolar, “Contes al terrat”. programades en el marc del Pla Educatiu d'Entorn.

Amb objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, aquesta activitat està adreçada als alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial i aplegarà un total de 1.400 infants a l'Auditori.

Avui dimarts al matí han gaudit de la sessió els alumnes de l’Escola Cal·lípolis de P3 i P4, i de les escoles Miramar i Sant Bernat de P3, P4 i P5. Aquesta tarda hi assistiran els alumnes de l’Escola La Canaleta de P5, 1r i 2n, i de l’Escola Mestral de P3, P4, P5, 1r i 2n.

Demà dimecres a les 9.30 h, serà el torn dels alumnes de P3 i P4 de l’Escola La Canaleta i els de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’Escola Torroja. A partir de les 11 del matí, hi aniran els alumnes de P5, 1r i 2n de l’Escola Cal·lípolis; els alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’Escola La Plana i els alumnes de 1r i 2n de les escoles Miramar i Sant Bernat.

Temas

Comentarios

Lea También