Más de Costa

10a Trobada de Contrabaixos al Conservatori de Vila-seca amb mig centenar d’alumnes

Whatsapp
La trobada s’iniciarà a les 9 del matí d’aquest dissabte. FOTO: Cedida

La trobada s’iniciarà a les 9 del matí d’aquest dissabte. FOTO: Cedida

Una cinquantena d’alumnes i professors de contrabaix es donaran cita aquest dissabte 4 de maig al Conservatori de Vila-seca, en la 10a Trobada de Contrabaixos que organitza el Conservatori Municipal de Música de Vila-seca.

Les escoles de música Contrapunt del Baix Penedès, l’Intèrpret de Lleida; les escoles municipals de música d’Alcanar i de Flix i els conservatoris de Tortosa i Vila-seca, participaran a la trobada, la qual s’iniciarà a les 9.00 h amb la rebuda dels participants i els assajos parcials, i finalitzarà amb el concert que tindrà lloc a les 13.15 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Aquestes trobades són una manera de fomentar la música entre els joves, al mateix temps que s’apropa als ciutadans.  

La programació continua amb el Cor Sant Esteve que presenta  La Cançó oblidada (11 maig a les 21 hores. Entrada amb invitació). Es tracta de la proposta escènica anual que enguany girarà al voltant de la música per a infants de principis del segle XX, una època mítica de la cultura catalana i que va veure frenat el seu progrés amb l’arribada de la Guerra Civil. Es podran sentir cants escolars i infantils escrits per compositors importants de l’època com J. Cumellas-Ribó, E. Morera o J. B. Lambert, entre d’altres.

Temas

Comentarios

Lea También