Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

200 manifestants entren a la seu de la Cooperativa de Cambrils durant la protesta d'afectats

Una noia anava vestida de presidiari demanant l'empresenonmamnet de Josep Maria Siuró, ex director general de l'entitat

Mònica Just

Whatsapp
Inmatge de la protesta. Foto: Mònica Just

Inmatge de la protesta. Foto: Mònica Just

Més de 200 persones protesten la tarda d'aquest divendres dins la seu de la Cooperativa Agrícola de Cambrils (a la carretera de Montbrió) i davant la porta de l'entitat. La major part dels manifestants són afectats de la Cooperativa i protesten perquè volen recuperar els seus estalvis com més aviat millor. 

De fet, els manifestants s'han concentrat precisament aquest divendres amb motiu de la reunió que tenien prevista els portaveus de la Plataforma d'Afectats amb els responsables de la Cooperativa, per a valorar en quin punt es troben les negociacions i quines són les previsions de  futur. 

Durant la protesta, que és sorollosa, s'han pogut sentir xiulets i botzines, i una noia anava vestida de presidiari, demanant l'empresenonmamnet de Josep Maria Siuró, ex director general de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. 

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También