Más de Costa

22 persones s’incorporen al Pla d’Ocupació Municipal de Vila-seca 2019

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha donat la benvinguda als nous treballadors

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vila-seca

FOTO: Aj. Vila-seca

Un total de 22 persones (20 treballadors i 2 encarregats) formen part del Pla d’Ocupació Municipal que aquest any ha posat en marxa l’Ajuntament de Vila-seca. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur, aquest pla té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen.

Els treballadors d’aquest Pla han rebut ja una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de 6 mesos de durada, concretament des de l’1 de juliol fins al 31 de desembre. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d’espais naturals.

L’acte de benvinguda als treballadors del Pla d’Ocupació Municipal 2019 ha tingut lloc avui al Centre Logístic Municipal i ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social, Lucia Teruel i el regidor de  Serveis Generals, Seguretat i Civisme, Josep Toquero. L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha insistit en què “es tracta d’una gran oportunitat que tenen aquests treballadors” i assegura que “de la mateixa manera que per part de l’Ajuntament hi ha un compromís de mantenir els plans d’ocupació també esperem la màxima implicació dels treballadors”.

Cal recordar que des de l’any 2012 l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.

Temas

Comentarios

Lea También