Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

300 quilos de solidaritat pel Banc d'Aliments de Vila-seca

La secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural lliura aquesta quantitat de menjar recollida a la caminada popular del passat 21 de maig.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'entrega d'aliments rtecollits es va fer el passat dia 9 de juny per la tarda.

L'entrega d'aliments rtecollits es va fer el passat dia 9 de juny per la tarda.

El passat divendres, la secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural va lliurar a l'Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca 300 quilos d'aliments per als més desfavorits.

Aquesta campanya solidària ha estat possible gràcies a la catorzena edició de la Caminada Popular Vila-seca–La Pineda–Vila-seca que va tenir lloc el passat 21 de maig i que va recollir aliments de tots els participants que s’hi van inscriure.

D'aquesta manera, el públic assistent va donar arròs, pasta, sucs, galetes, llet, llegums, farina, olis i altres productes d’higiene com bolquers, els quals han permès realitzar una aportació solidària al Banc d'Aliments.

A l'acte de lliurament, coordinat per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca, hi van assistir el representant de la secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural, Robert Rodríguez; la presidenta de Creu Roja Vila-seca, Dúnia Fornós; la presidenta de l'Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca, Bernadeta Roigés i la regidora de Benestar Social, Lucía Teruel.

Comentarios

Lea También