Más de Costa

Costa OCUPACIÓ

31 persones s'incorporen al Pla d'Ocupació de Vila-seca

D'aquestes, 27 són del pla municipal i 4 del programa Treball i Formació de la Generalitat.

J.Cabré

Whatsapp
Els alumnes, a la seu de l'Antic Hospital, on fan la formació. L'alcalde Josep Poblet els va animar a esforçar-se per trobar feina quan acabi aquest pla d'ocupació municipal

Els alumnes, a la seu de l'Antic Hospital, on fan la formació. L'alcalde Josep Poblet els va animar a esforçar-se per trobar feina quan acabi aquest pla d'ocupació municipal

Un total de 25 treballadors s’han incorporat des del passat 1 de febrer al primer grup de treball del Pla d’Ocupació Municipal que ha posat en servei l’Ajuntament de Vila-seca i que durant el 2017 acabarà donant feina a un total de 50 persones. El pla està destinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur i té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen.

Els treballadors d’aquest Pla rebran fins el proper dia 15 una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de 6 mesos de durada. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d’espais naturals.

A banda d’aquets treballadors també han estat a l’acte les dos persones encarregades del Pla i 4 treballadors del programa Treball i Formació impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que es va endegar el passat 30 de desembre.

L’acte de benvinguda d’aquest primer grup del Pla d’Ocupació Municipal 2017 ha tingut lloc avui al Centre de Formació Municipal “Antic Hospital” i ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, la regidora de Benestar Social, Lucia Teruel i el regidor de Dinamització Laboral, Josep Toquero. Poblet ha anat directe al gra. Ha deixat els elogis i els copets a l'esquena pel dia que acabin la formació i els ha demanat entrega, dedicació i esforç "perquè quan acabin aquest pla d'ocupació i vinguin les empreses a buscar mà d'obra poguem dir que sou els millors qualificats pel lloc de treball", ha dit l'alcalde.

Des de l’any 2012 i de manera continuada fins avui, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También