39 persones s’incorporen als Plans d’Ocupació a Vila-seca

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha donat la benvinguda als nous treballadors

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vila-seca

FOTO: Aj. Vila-seca

El Centre Cívic i Cultural El Colomí ha acollit aquest matí l’acte de presentació de les 39 persones que des d’avui mateix comencen a treballar al municipi corresponent als diversos Plans d’Ocupació impulsats des de l’Ajuntament de Vila-seca.

Destinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur, aquest pla té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen. D’aquestes 39 persones, 30 formen part del segon Pla d’Ocupació Municipal d’enguany, 5 són agents cívics procedents del primer Pla d’Ocupació Municipal i 4 persones més corresponen a joves en practiques del Programa de Garantia Juvenil que van iniciar el passat 30/09.

FOTO: Aj. Vila-seca

Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment del municipi, les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Vila-seca i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. De fet, la relació de llocs de treball és molt diversa: auxiliars de serveis, agents cívics, peons de serveis generals, encarregats i tècniques de suport a diversos departaments municipals.

L’acte de benvinguda als treballadors ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social, Lucia Teruel i la regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques, Manuela Moya. L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha insistit en què “es tracta d’una gran oportunitat que tenen aquests treballadors per tal de reincorporar-se al món laboral” i assegura que, “de la mateixa manera que per part de l’Ajuntament hi ha un compromís de mantenir els plans d’ocupació, també esperem la màxima implicació dels treballadors”.

Cal recordar que des de l’any 2012 l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.

Temas

Comentarios

Lea También