88 propostes validades per als pressupostos participatius de Cambrils

El 19 de setembre es farà un taller obert a tothom per escollir els 10 projectes finalistes que passaran a la fase de votació
 

06 agosto 2018 09:15 | Actualizado a 06 agosto 2018 09:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 88 propostes presentades per la ciutadania als primers Pressupostos Participatius de Cambrils compleixen els requisits del procés i han estat validades i ordenades pels serveis tècnics de l’Ajuntament.

Les propostes s’han aglutinat en 45 projectes, ja que algunes eren molt similars, i ja es podran consultar al web http://participa.cambrils.cat.

A través d’aquest procés participatiu la ciutadania de Cambrils decidirà inversions per valor de 100.000 euros.

Els projectes grans, mitjans, petits i micro s’han dividit en quatre categories: places, parcs, zones verdes i entorn natural; via pública i mobiliari urbà; smart city, noves tecnologies, ciutat sostenible i comunicació; i equipaments, instal·lacions esportives, socials, lúdiques, turístiques i sanitàries. 

Al web també es poden consultar les 196 propostes descartades o ja previstes. Són propostes que no han passat el triatge perquè no s’ajusten plenament a les normes del procés o perquè l’Ajuntament ja tenia planificades. A cada proposta s’indica el motiu pel qual ha estat descartada o quina és la previsió per portar-la a terme.

La ciutadania podrà decidir les inversions per valor de 100.000 euros

Els projectes havien de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els plans municipals aprovats, no ser subvencions i/o ajuts, no suposar la contractació de nou personal i no superar els 100.000 euros.

Les propostes seran prioritzades al taller TOP10 que es realitzarà el 19 de setembre al Centre Cultural. Els ciutadans que hi assisteixin escolliran els 10 projectes que passaran a la fase final. El període de votació s’obrirà el mes de novembre i hi podran participar les persones de 16 anys empadronades al municipi de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari