Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

897.000 euros per convertir el Casal la Violeta d'Altafulla en un auditori

L’Ajuntament aprova el projecte bàsic de remodelació. És una de les inversions més importants programades per enguany

Diari de Tarragona

Whatsapp
El bar del Casal La Violeta, amb façana al carrer de l’Hostal. Foto: Joan boronat

El bar del Casal La Violeta, amb façana al carrer de l’Hostal. Foto: Joan boronat

La remodelació del Casal la Violeta d'Altafulla és una de les inversions cabdals per la localitataquest 2018, Els 897.000 euros previstos es finançaran en part pel romanent de tresoreria positiu un cop es conegui la liquidació del Pressupost del 2017 el proper mes de març.

El projecte bàsic i executiu de la remodelació del Casal la Violeta, aprovat pel Ple d’Altafulla, passa per convertir la sala en un auditori amb cadires fixes.

La proposta, dissenyada per EDDAB Arquitectura SLP, contempla una superfície útil, tal i com es pot veure en la imatge, de 504,95 m2, i on es preveu diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, la reforma total i l’ampliació dels lavabos d’acord amb la normativa vigent, la reforma dels vestidors, la millora i l’increment de l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos.

El projecte detalla concretament totes les actuacions, el material a utilitzar i tot l’equipament nou amb què comptarà la Violeta.

Així, s’hi instal·laran un total de 295 seients fixats mecànicament al paviment, que serà vinílic heterogeni d’aïllament acústic; es col·locaran nous lavabos distribuïts en dones, homes i per a persones amb mobilitat reduïda, amb una suma total de 8 vàters i 5 urinaris, i d’altres elements, i un ampli equipament tecnològic de so, llum i audiovisual. El pressupost total de les obres s’eleva fins als 897.652,54 € amb l’IVA inclòs. Tot el projecte es pot consultar a l’Ajuntament d’Altafulla, amb cita prèvia al departament d’Urbanisme.

Temas

Comentarios

Lea También