Más de Costa

A partir del dia 11, Sant Isidre arriba a Vila-seca

La Festa Local de la Pagesia, arriba un any més a Vila-seca, amb diversos actes que tindran lloc des de l’11 de maig fins al 2 de juny.

Diari de Tarragona

Whatsapp
A partir del dia 11, Sant Isidre arriba a Vila-seca

A partir del dia 11, Sant Isidre arriba a Vila-seca

La Festa Local de la Pagesia donarà el tret de sortida amb un esmorzar exclusiu per als socis de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, el dissabte 11 de maig.

El dimecres 15 de maig, dia de Sant Isidre, es concentraran els carruatges al carrer de Sant Antoni per a començar una cercavila a partir de les 18.15 h, pels carrers del Centre Històric.

El recorregut serà el següent: carrer de Sant Antoni, plaça de Sant Esteve, carrer de Sant Pere, plaça dels Països Catalans, carrer de Vic, rambla de Catalunya, carrers de Tarragona, del Requet de Fèlix, del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l'Església.

A les 7 de la tarda hi haurà la tradicional ofrena dels fruits i la missa, a l'Església de Sant Esteve i, com a cloenda del dia de Sant Isidre, l'esbart infantil de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina ballarà danses tradicionals catalanes, a partir de les 8 del vespre a la plaça de l'Església.

Per tancar els actes de la Festa Local de la Pagesia, el dijous 20 de maig hi haurà una excursió a les Colònies tèxtils de Puig-reig i, finalment, el diumenge 2 de juny a les 9 del matí des de la plaça de l'Església, tindrà lloc la XVI Caminada Popular fins a la Pineda, on s'oferirà un esmorzar per als participants.

Temas

Comentarios

Lea También