Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

ALDI reobrirà al Vendrell

Amb aquesta nova superfície, mantindrà els seus 59 establiments a Catalunya, 10 dels quals a la província de Tarragona.

Diari de Tarragona

Whatsapp

ALDI reforça la seva presència a Catalunya amb la inauguració d’un nou supermercat, el proper 1 de març, al Vendrell. La nova botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 115 places d’aparcament i estarà ubicada a la carretera de Barcelona, 25.

L’horari de la botiga serà de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00 h i els diumenges de 09:00 a 15:00h.

Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, que ja compta amb 59 establiments, 10 dels quals a la província de Tarragona.

La nova botiga conservarà tots els llocs de treball de l’antic supermercat, a més d’incorporar 4 nous col·laboradors, apostant sempre per la contractació de personal local.

Amb la implementació d’aquest supermercat, la cadena contribuirà a la dinamització econòmica del Vendrell a més de seguir oferint una bona alternativa per a realitzar la compra familiar quotidiana als seus ciutadans.

ALDI aposta per oferir qualitat molt alta als millors preus i un ampli ventall de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar.

En el nou establiment del Vendrell, els clients podran trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus que permetrà que molta més gent pugui accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d’una degustació de productes ALDI i de cuina en directe, a més de promocions i obsequis.

Temas

Comentarios

Lea También