Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord de treball en matèria turística entre la URV i Xina

El Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci signa un conveni amb l'Escola de Turisme i Gestió Hotelera de la Universitat de Yunnan.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Reunió de treball al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci a Vila-seca.

Reunió de treball al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci a Vila-seca.

Una delegació xinesa de l'Escola de Turisme i Gestió Hotelera de la Universitat de Yunnan de Finances i Economia (YUFE) encapçalada pel seu director del consell, Dr. Xiaoyong, acompanyat pel director del Centre d’Estudis Turístics de la YUFE, Dr. Xianhai, i per la professora, Ms. Tao, ha visitat el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (situat a Vila-seca) aquest octubre en el marc del conveni de col·laboració signat entre ambdues institucions el passat 14 de juliol.

Aquest conveni, acordat durant el ‘Simposi Internacional en Gestió Innovadora de Destinacions de Turisme Cultural' celebrat a Kunming, estableix la col·laboració en activitats de desenvolupament i innovació com la preparació de projectes de R&D a nivell internacional i de projectes de divulgació i transferència de coneixement entre el PCT de Turisme i Oci de Catalunya i l'Escola de Turisme i Gestió Hotelera de la YUFE. A més, la col·laboració inclou també l'intercanvi de coneixement en el camp dels sistemes d'informació i gestió turística i d'eines tecnològiques per al sector.

En aquest sentit, la delegació xinesa va mantenir una reunió de treball al PCT de Turisme i Oci de Catalunya a Vila-seca, el 23 d'octubre, per conèixer els projectes i línies de recerca aplicada que s'hi desenvolupen, acompanyats pel director del PCT de Turisme i Oci de Catalunya, Salvador Anton Clavé, del coordinador del Màster en Gestió de Destinacions de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, Antonio Paolo Russo, i del representant de l’Acadèmia d’Estudis Turístics de Xina, Corrado Politi, qui va facilitar el contacte entre els dos centres internacionals així com amb la Universitat Rovira i Virgili.

Temas

Comentarios

Lea También