Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord entre Vila-seca i l’Aquopolis per oferir preus més econòmics als ciutadans

Els preus de les entrades per aquesta temporada seran de 24,64 euros per als adults i de 18,45 euros per als nens

Diari de Tarragona

Whatsapp
A la fotografia, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, durant la signatura del conveni.

A la fotografia, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, durant la signatura del conveni.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, van signar fa uns dies l’acord puntual de col·laboració adreçat als ciutadans i entitats del municipi.

Aquest tradicional acord comporta que totes les veïnes i veïns de Vila-seca que formin part de qual sevol de les entitats, associacions, agrupacions i clubs, tant socials, culturals com esportius del municipi, gaudeixin d’unes millors condicions econòmiques en el moment d’accedir a les instal·lacions del parc aquàtic de la Pineda.

Els preus de les entrades per aquesta temporada seran de 24,64 euros per als adults i de 18,45 euros per als nens, obtenint així una rebaixa molt important sobre el preu oficial.

Els membres d’aquestes entitats poden demanar les entrades a l’Ajuntament de Vila-seca (a la pl. de l’Església, 26) i al Punt d’Informació Juvenil (c. de la Font, 12). Cadascuna de les entrades haurà de portar el segell de l’entitat corresponent i s’haurà d’abonar l’import a les taquilles del parc aquàtic.

 

Temas

Comentarios

Lea También