Acte de cloenda a Creixell del curs de coneixements laborals per a nouvinguts

11 julio 2017 17:28 | Actualizado a 11 julio 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde de Creixell Jordi Llopart, el president del Consell Comarcal del Tarragonès Pere Virgili i la regidora de benestar social Pili Romero Gracia han presidit fa uns dies l'acte de cloenda del Curs de Coneixements Laborals dins del programa comunitari per a l'integració la cohesió social i una millor convivéncia ciutadana. L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell.

Les finalitats d'aquest curs són assolir un millor accés al món laboral i per a un millor desenvolupament del lloc de treball de les persones nouvingudes. Per facilitar la promoció de l’autonomia personal i la igualtat d’oportunitats.

Ha estat un curs de18 hores al qual hi han participat 15 persones de Creixell. Avui han rebut el diploma acreditatiu de superació del curs. Els conceptes bàsics que s'han tractat en aquest curs son: la normativa sociolaboral. Les normes laborals, drets i deures. El funcionament del mercat laboral. L’informació sindical, representació legal, afilicació i negociació col-lectiva. El mercat de treball i la recerca d’ocupació. Politiques actives per a l’ocupació.

Brígid Fernández ha estat el professor d'aquest curs que permetrà als nouvinguts assolir un millor coneixement de la normativa laboral i socio-laboral. Podràn coneixer el régim jurídic laboral, els drets i deures laborals bàsics.Així com també coneixer la información sindical, afiliació, representació i participació. i coneixer millor el mercat de treball i la recerca d’ocupació. El SOC i els serveis ocupacionals de la comarca.

Aquest curs l'ha organitzat el Consell Comarcal del Tarragonès - CCT amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Families, l'Ajuntament de Creixell i el Fons Social Europeu.

Comentarios
Multimedia Diari