Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla acollirà la Taula de Comerç del Baix Gaià

Reunirà a tots els ajuntaments, patronal, associacions d’empresaris i administracions públiques de la comarca per iniciar un projecte en comú que dinamitzi el comerç i promocioni aquest territori

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'acte es farà a la sala de plens d'Altafulla. Foto: Cedida

L'acte es farà a la sala de plens d'Altafulla. Foto: Cedida

La sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla acollirà aquest divendres 20 d’abril la I Taula de Comerç del Baix Gaià, que organitza PIMEComerç Tarragona, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

La jornada pretén reunir a tots els onze ajuntaments del Baix Gaià, les associacions de comerciants i empresaris d’aquests municipis, i el Consorci del Comerç, Artesania i Moda, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès, la Cambra de Comerç de Tarragona i el Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya per analitzar i valorar els possibles projectes conjunts per incentivar el comerç i al mateix temps, promocionar el turisme, l’economia i el desenvolupament local d’aquesta subcomarca.

Per complir amb aquest objectiu, des de l’organització, liderada per PIMEComerç Tarragona, s’ha configurat un ampli programa d’actes per desenvolupar finalment un projecte comú que esdevingui referent al territoro com serà Comerç del Baix Gaià.

Els resultats obtinguts d’aquesta jornada es recolliran en un document conjunt amb les diferents institucions participants.
 

Temas

Comentarios

Lea También