Más de Costa

Altafulla, capital de la rumba aquest cap de setmana

L’Afterbeach Rumbero celebra aquest dissabte el tercer aniversari, de la mà de l’entitat mediambiental ‘Not This Path’

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’arxiu del Festival de Rumba d’Altafulla, que enguany celebra la tercera edició. FOTO: Cedida

Imatge d’arxiu del Festival de Rumba d’Altafulla, que enguany celebra la tercera edició. FOTO: Cedida

El Parc de Voramar d’Altafulla torna a ser l’escenari escollit d’una de les cites ineludibles per als amants de la rumba catalana en el calendari d’estiu, l’Afterbeach Rumbero, el Festival de Rumba d’Altafulla que aquest dissabte compleix tres anys.

Les actuacions en directe del Festival de Rumba d’Altafulla començaran a les 19 hores i s’allargaran fins a les 3 de la matinada. En aquesta edició, repeteixen les formacions Fa1na (Mollerusa) i BanannaBeach (Empordà), i se sumen al cartell els grups Alma de Boquerón (Barri de Gràcia - Barcelona), Bemba Saoco (Barcelona) i PD Peixampler (Cambrils).

Enguany, l’Afterbeach Rumbero serà una edició especial perquè arriba de la mà de l’entitat mediambiental ‘Not This Path’. Membres de l’organització conservacionista oferiran, a partir de les 16 hores, una xerrada sobre alternatives biodegradables i reciclables, i sobre diverses possibilitats de millorar els hàbits en el dia a dia.

L’Associació Towntobe, encarregada de l’organització, ha optat per obrir el festival a una nova dimensió, encarada a la conservació i al manteniment del medi ambient. Una de les responsables, Nadia Quevedo, ha explicat que l’objectiu d’oferir aquesta nova vessant és sensibilitzar la ciutadania. El col·loqui es complementarà amb una recollida de residus a la platja del municipi. A més, s’instal·laran contenidors per reciclar, i s’optarà per bosses de rebuig biodegradables, coberts de cartó, gots reutilitzables, i canyetes biodegradables i comestibles. Els assistents també podran gaudir de foodtrucks de diferents estils gastronòmics amb opcions vegetarianes i veganes.

Towntobe és una associació sense ànim de lucre que inverteix tots els beneficis en l’organització de festes amb l’objectiu d’incentivar ecofestivals i fer gaudir la gent jove de la música en directe. L’organització de l’Afterbeach Rumbero compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.

Temas

Comentarios

Lea También