Altafulla commemora el 25N amb diferents actes reivindicatius

La performance ‘No puc més’ es podrà seguir a través del canal Youtube i les xarxes socials de l’Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la performanec 'No puc més!', del grup de teatre social ‘+ a prop’ de Mans per l'Acció Sol

Imatge de la performanec 'No puc més!', del grup de teatre social ‘+ a prop’ de Mans per l'Acció Sol

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, ha organitzat diferents activitats per commemorar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc aquest dimecres 25 de novembre.

A les 18:00 hores, LECTURA DEL MANIFEST a la plaça del Pou, en directe per al magazín de tarda ‘Carrer Major’ que coprodueix Altafulla Ràdio (107.4 FM) i set emissores locals més del Camp de Tarragona i la Xarxa Audiovisual Local. Després de la lectura s'il·luminarà de lila l'edifici de l'Ajuntament.

A les 19:00 hores, a través del canal Youtube i les xarxes socials de l’Ajuntament, emissió de l’obra ‘NO PUC MÉS’, performance a càrrec del grup de teatre social ‘+ a prop’ de Mans per l'Acció Solidària d'Altafulla.

Des d’ahir, en els tòtems informatius de Botigues de Mar, la Portalada, el Roquissar i la plaça del Pou hi ha un cartell on la ciutadania hi pot deixar els seus missatges o reflexions al voltant de la violència masclista.

I del 23 de novembre al 4 de desembre, els alumnes de l'Institut d'Altafulla podran reflexionar amb l'exposició ‘Violència masclista en la parella: desmuntem mites?’

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla s’ha adherit al Manifest unitari del 25 de novembre, i a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”.

Temas

Comentarios

Lea También