Altafulla denega a l'ANC el permís per penjar estelades

Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla: «Si l'Ajuntament donés permís per penjar les estelades, hauria de donar permís per a totes les altres banderes, i no vull que Altafulla es converteixi en una guerra de banderes»

19 mayo 2017 18:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Altafulla ha denegat a la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el permís per a la penjada d’estelades al carrer Marquès de Tamarit amb motiu de l’Onze de Setembre, segons informà ahir Altafulla Ràdio.

D’acord amb l’emissora, l’alcalde de la vila, Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla), ha argumentat la decisió perquè «sempre que s’ha realitzat la penjada d’estelades, ha estat sense cap permís de l’Ajuntament». «Si l’Ajuntament donés permís per penjar les estelades, hauria de donar permís per a totes les altres banderes, i no vull que Altafulla es converteixi en una guerra de banderes», declarà el batlle a Altafulla Ràdio. Apuntà que la seva «és la mateixa decisió que va prendre Oriol Junqueras quan era alcalde» de Sant Vicenç dels Horts.

Segons el portaveu de l’Esquerra Independentista d’Altafulla (EINA), Jordi Molinera, la penjada d’estelades es fa des de l’any 2011, quan va ser iniciativa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), partit del qual llavors ell era portaveu. Jordi Molinera, en declaracions a l’esmentada emissora, lamentà l’actuació del consistori.

Alonso, tanmateix, ha avançat que l’estelada que oneja a l’avinguda Marquès de Tamarit sí que onejarà amb motiu de la Diada Nacional, ja que aquest extrem es va aprovar en sessió plenària municipal l’estiu del 2015.

Comentarios
Multimedia Diari