Altafulla es convertirà tots els diumenges en un aparador d'activitats

La primera de les propostes serà el 'Alta Kids', una fira pensada per als nens, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer

19 mayo 2017 23:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Altafulla programarà fires per a cada diumenge de cada mes a l’Avgda. Marquès de Tamarit.

 

Amb cinc formats diferenciats es volen crear inèrcies positives entre l'associacionisme, el comerç local, la restauració, els veïns, els visitants, la cultura i l'art ja que l’oferta està oberta a moltes disciplines i activitats diferents. Cadascuna de les fires tindrà un punt de trobada.

 

La primera de les cites tindrà lloc els propers 21 i 22 de febrer, de 10 del matí a 6 de la tarda, sota el nom d’ “AltaKids”. El carrer esdevindrà un passeig on s’hi podran trobar diverses activitats infantils.

 

Així, cada primer diumenge de mes se celebrarà la fira denominada D.O del Camp. Fira que vol expressar gastronòmica i culturalment el nostre territori. Els productes típics i les diferents arts culinàries dibuixaran una mostra variada i engrescadora per descobrir i redescobrir l'entorn i les seves claus d'interpretació. Obrirà la porta a conèixer els recursos específics del Baix Gaià, des dels calçots fins al vi, oli, fruita seca etc.

Art de Rambla. Serà un nou mercat cada segon diumenge. Vol contemplar totes les formes artístiques d'expressió. Un ampli ventall d'autors, de casa o convidats. Els tallers i els treballs en viu formarant una veritable rambla d'activitats on passejar i veure a diferents artistes treballar, a músics de carrer, nous talents, tallers i cursos “in situ”. Una fira única a la província, que treballarà conjuntament amb el Cercle Artístic d'Altafulla pel foment de l’art.

 

Els tercers diumenges seran “Alta kids”. Una activitat, com avançàvem, amb un format pensat per a nenes, nens i joves. Una passarel·la d'activitats d'entreteniment, educació, esport, cultura i oci. Aprendre, entendre i formar part del seu món és la vocació de la fira. Així pretén atreure entitats com les esportives o les escolars, promocionar activitats, la biblioteca i la seva àmplia oferta, comerç especialitzat etc. Estarà acompanyada d'un espai de jocs i de diferents tallers.

 

Mà a mà. Un mercat temàtic amb antiguitats i amb representació del món Vintage i Retro. Una segona oportunitat per als objectes en desús conviurà amb el col·leccionisme, amb l’intercanvi i el descobriment de belles o curioses peces antigues. Aquest mercat finalitza la mostra cada quart diumenge per tornar a començar amb l’oferta, tot i que en els dos diumenges “cinquens” en el calendari se celebrarà de forma excepcional una mostra anomenada “Cuida’t”. Salut, alimentació, estètica, remeiera etc. Per a cadascú i en cada cas.

 

L’avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla es convertirà, així, tots els diumenges a partir d’aquest mes de febrer en un aparador d’activitats per a grans i petits. Una iniciativa promoguda des de la regidoria de Turisme i coorganitzada per Link Enllaç Social, que pretén donar vida al municipi els caps de setmana.

 

Comentarios
Multimedia Diari