Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla llueix trenet turístic

El servei estrena nova gestió, nou recorregut i noves tarifes.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El servei del trenet varia el recorregut amb una nova parada a la plaça Martí Royo.

El servei del trenet varia el recorregut amb una nova parada a la plaça Martí Royo.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha donat el tret de sortida fa uns dies a la nova temporada del trenet turístic del municipi, que enguany estrena nova gestió, nou recorregut i canvia les tarifes. Serà l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours la que gestionarà aquest estiu el servei, després que fos la companyia que guanyés el concurs públic que va licitar l’Ajuntament d’Altafulla el passat mes d’abril.

El regidor de Comerç, Jaume Sànchez, ha explicat que, a banda del canvi de gestió, el servei variarà el recorregut amb una nova parada a la plaça Martí Royo, a més de la de la plaça dels Vents, Piscina Municipal, plaça de la Pedrera, Ajuntament, Castell, carrer Traginers, cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, i plaça Consolat de Mar.

Altafulla-trenet turístic
Des de fa pocs dies ja es pot viatjar amb el trenet turístic per Altafulla.

El preu del viatge únic per als adults és de 4,5€; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2€; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5€. També s’ofereixen abonaments de 10 viatges, amb un preu de 35€ per als adults; i de 15€ per als menuts. El servei de trenet turístic ha començat aquesta tarda i s’allargarà fins a finals d’agost. La durada de tot el trajecte és de 50 minuts, és a dir, d’anada i tornada al punt de sortida de la plaça dels Vents. Funcionarà de dilluns a divendres, de 18 a 21h; i els dissabtes i diumenges, d’11 a 13h; i de 18 a 23h. Els dies festius en l’horari entre setmana s’allargarà fins les 23h.

Viajes Transvia Tours és l’empresa que actualment ofereix la ruta turística Tàrraco Tren a la ciutat de Tarragona, i té una llarga trajectòria en l’oferta de rutes amb servei de trenet turístic.

Temas

Comentarios

Lea También