Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla posa en marxa la campanya ‘A peu al cole’

Diari de Tarragona

Whatsapp
La campanya ‘A peu al cole’ es torna a celebrar enguany a Altafulla. Començarà aquest dilluns. Foto: aj. altafulla

La campanya ‘A peu al cole’ es torna a celebrar enguany a Altafulla. Començarà aquest dilluns. Foto: aj. altafulla

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 

Amb el lema «Mobilitza’t per un aire més net!», la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Per aquest motiu, les regidories de Medi Ambient i Participació de l’Ajuntament d’Altafulla tornen a posar en marxa en aquesta nova edició el projecte A peu al cole. 

Des de l’Ajuntament, es demana que del 18 al 22 de setembre els pares i les mares acompanyin a l’escola els seus fills i filles a peu, en patinet o en bicicleta amb la finalitat de contribuir en el foment d’uns hàbits saludables tant per ells i elles com per l’entorn. També es demana que aquells alumnes que visquin fora d’Altafulla i s’hagin de desplaçar amb vehicles, que estacionen el seu cotxe uns carrers abans d’arribar al centre per tal de fer el darrer tram a peu. 

Peus de color verd al carrer

Per aconseguir aquest objectiu, l’Ajuntament d’Altafulla ha pintat uns peus de color verd als carrers perquè els nens i les nenes visualitzin de forma divertida els diferents recorreguts que poden fer per anar a l’escola. En les classes, es valorarà la seva participació mitjançant semàfors que indicaran el percentatge de nens i nenes que han completat l’objectiu en finalitzar la setmana. La classe amb millor índex de participació serà obsequiada amb diferents premis.
D’altra banda, també s’organitzaran al llarg de la setmana diferents activitats amb la col·laboració de les escoles La Portalada i El Roquissar, la Policia Local d’Altafulla, els Atletes d’Altafulla, la Penya Ciclista i voluntariat.

Temas

Comentarios

Lea También