Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Altafulla posa la platja a punt

A finals de maig la Direcció General de la Costa intervindrà per a la reposició d’arena

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una excavadora anivellant la sorra a la platja d'Altafulla.

Una excavadora anivellant la sorra a la platja d'Altafulla.

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquest matí els treballs d’anivellament de la sorra a la platja d’Altafulla. Ho ha fet amb la previsió de l’arribada de la Setmana Santa perquè vilatans i visitants puguin gaudir d’aquest entorn en les millors condicions possibles.

El regidor responsable de Platges, Pere Gomés, ha explicat que es tracta de treballs de neteja, arranjament i anivellament de la sorra, malmesa pels darrers temporals de mar.

El consistori, tal com va avançar fa setmanes durant la visita del subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Jordi Sierra, s’ha esperat fins al darrer moment per efectuar aquesta actuació, tenint en compte que encara ens trobem en període de possibles episodis de llevantades.

Aquests treballs, a banda de la neteja i l’arranjament al passeig de Botigues de Mar, serveix per descongestionar el canal de la Rasa, que limita a l’entorn de la plaça Consolat de Mar.

Cal recordar que, no serà fins a finals de maig, que la Direcció General de la Costa, torni a efectuar treballs de reposició de sorra perquè la platja d’Altafulla estigui en les millors condicions abans que el 23 de juny es disputi la prova del triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Temas

Comentarios

Lea También