Altafulla renova la megafonia de l’Estadi que funciona mitjançant l’energia solar

La millora ha significat una inversió de 8.000 € que ha permès instal·lar un sistema nou sense cables que permet la transmissió a llarga distància

11 enero 2019 19:08 | Actualizado a 11 enero 2019 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, ha renovat la megafonia de l’Estadi Municipal Joan Pijuan, i ha donat resposta així a una reclamació del Centre d’Esports Altafulla, ja que l’anterior sistema havia quedat obsolet.

La millora ha significat una inversió de 8.000 euros que ha permès instal·lar uns sistema AirVoice de megafonia sense fils, totalment autònom capaç de cobrir grans distàncies que pot instal·lar-se sense necessitat de canalitzacions ni cablejats, i que a més, s’alimenta mitjançant l’energia produïda pel sol.

El regidor d’Esport ha avançat que el nou equip de megafonia ja es podria utilitzar aquest cap de setmana. A banda dels avenços tecnològics que suposa l’estalvi energètic, l’estètica i els avantatges funcionals, l’equip està format per quatre trompetes que s’han instal·lat a les dues torres que costegen la graderia i microfonia.

L’empresa encarregada de la provisió i instal·lació de l’equip ha estat Adtel, la mateixa que ja va instal·lar la megafonia a la platja d’Altafulla.

 

Comentarios
Multimedia Diari